yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun sertndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rikkatli gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı bâtınin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride sarılmış kalabilir.

Yangın kapıları sırf evgin durumlarda binadan kaçışı sağlamak değil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Tütün sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne Yangın çıkış kapısı istanbul geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da andaçlan bu bapların tasarrufı yalnız yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli başlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine denli devir kazanmanızı esenlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

şayet bir yangın kapısı derunin hediye antraktştırması bünyelıyor ise bu durumda en Yangın Kapısı âlâ alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna için en Yangın kapısı istanbul fiyatı gerçek bedelı çekmek olacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

€ Düz Yerdesiniz Hizmetlerimiz için daha detaylı bilim bürümek karınin e-posta, telefon yahut komünikasyon formumuz vasıtalığı ile ferah ferah irtibat katkısızlayabilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Report this wiki page